AltarOfKings

Just another Gamer's blog! Here to share Games and Computer Information! And my favorite game Mafia Wars!

Mafia Wars Icing  

Tässä artikkelissa aion puhua "Mafia Wars Icing" vastustajat, jään vinkkejä ja strategiaa, ja bookmarklet skripti, joka auttaa sinua jäätymistä tai jopa tappaa vastustajat automaattisesti.

Mafia Wars Icing

Mikä on Icing tarkoittaa? Knock vastustajan terveyttä pohjaan (1-19) saadaksesi Ice, tai 0 saada tappaa.

Mafia Wars icing tips & Strategy

  • Valitse vastustaja, jotka ovat alle ruby (kulta, hopea, pronssi) vasemmassa heidän nimensä,
  • alhaisella tasolla ja mafian koko,
  • Jos uskot voittaa, klikkaa hyökkäys painiketta (taistelussa luettelo) 2x tai 3x kertaa, erittäin nopea .. oletko voittanut jatka Power Attack, katso vastustajan terveys baari, hidas napsauta, jos se on vielä liian paljon, napsauta nopeammin jos se on lähellä Ice.

Mafia Wars icing bookmarklet/script

Yeah! Väsynyt aina saanut varastettu muiden mafian? Väsynyt liikaa klikkaamalla apina ja myös silti saanut varastettu? Koska "tappelupukari" ja "Assassin-a-Nator" suosiossa Mafia Wars käyttäjä, Icing tullut vaikea saada, koska toinen pelaaja komentosarjan. Tämä skripti aika vitun nopeasti. Joten, jos muut kansat tämän komentosarjan, hiton Inhoan sanoa .. miksi emme käytä sitä?

Mafia Wars Icing

Jos haluat tallentaa napsauttamalla-apina, kyllä ​​sinun pitäisi kokeilla tätä Mafia Wars Icing käsikirjoitus ja saat jäitä. Asenna OurMWTb (All in One Mafia Wars Bookmarklets). Mutta muista! Käytä omalla vastuullasi, koska käyttämällä botti on vastaan Mafia Wars TOS. Vaikka olen varma Zynga tiedä tästä, mutta miksi ei ne suljetaan tällä sivustolla? Eivät vain liikaa sitä.

Kääntämään Googlen alkuperäisestä post: Mafia Wars Icing.

AddThis Social Bookmark Button

0 comments

Post a Comment